ÁSZF

Cégadatok : 

Pácsmánd Invest Kft.
8628 Nagycsepely, 42/6 hrsz
adószám: 14408322-2-14
bankszámlaszám: 10700732-47945906-51100005

 1. A szerződés

A vendég és a Wild & Free Private Lake képviseletében a ………….  között létrejött szerződés  az írásban történt visszaigazolás után válik érvényessé, melynek megküldése történhet emailen, vagy postai levél formájában. A kínált szolgáltatások alapjául a weboldalon található részletes leírások szolgálnak.

 1. Árak

Az árak Forintban  értendők.

 1. Fizetési határidők

Előleg: A teljes összeg 50%-a, vagy 100 % -a. Az előleg a foglalt szállástípus, és / vagy igényelt szolgáltatások ellenértéke. Amennyiben a foglalás nem a weboldalon keresztül online történik, az előlegfizetés határideje a foglalástól számított 5 nap. A bankkártya / hitelkártya számának elküldése garantálja a foglalást, az összeg kifizetése esetén is. Amennyiben a fizetés nem történik meg a fentiekben megadott határidőig, a Wild & Free -nek a  4. pont értelmében jogában áll a szerződést érvénytelennek tekinteni, és lemondási díjat felszámolni. Végelszámolás: A tartózkodás során felmerülő egyéb költségek rendezésére a távozás napján kerül sor. Ide tartoznak : extra szolgáltatások megrendelése, illetve ha felmerül káreset, annak térítése.

 1. Foglalás módosítása és lemondási feltételek

Foglalás visszamondása esetén az alábbi lemondási összegek kerülnek felszámításra:

 • Amennyiben a lemondás min. 30 nappal az érkezés időpontja előtt történik, a befizetett előleg 70 % -a visszafizetésre kerül
 • Amennyiben a lemondás az érkezés időpontja előtti  29.  és  15. nap között történik, az előleg 50 %-a kerül visszafizetése
 • Amennyiben a lemondás az érkezés előtti 15. napon belül történik, a befizetett előleg nem kerül visszafizetésre. A lemondás írásos formában érvényes, melynek megküldése emailen vagy postai úton lehetséges. A lemondás dátuma az írásos dokumentum kelte. Javasoljuk utazás lemondási biztosítás megkötését, így amennyiben Ön nem tud elutazni, de foglalását átruházná másra, ennek  költségei Önt nem terhelik.
 1. Későbbi érkezés / idő előtti távozás

Az érkezés és a távozás a vendég saját felelősségére történik. Késői érkezés esetén is, –  történjen az a közlekedés, vagy a vendég személyes hibájából – , a teljes szobaár fizetendő. Távozás esetén, történjen az a tervezett időpont előtt, a foglalásban meghatározott éjszakák szerinti teljes összeg fizetendő.

 1. Check-in / Check-out

Kijelentkezés, és a szálláshely elhagyása 10 óráig lehetséges. Bejelentkezés és check in 15 órától 20 óráig. Amennyiben 20 óra után érkezne, kérjük, értesítse  erről előre a Wild&Free Private Lake recepcióját.

 1. Idegenforgalmi adó

A helyi idegenforgalmi adó megfizetése kötelező, mely személyenként és éjszakánként kerül felszámításra, összege a helyi önkormányzat által meghatározott összeg.

 1. Panaszkezelés

Amennyiben személyes panasszal élne, kérjük, keresse fel a Wild & Free Private vezetőségét, hogy a felmerült probléma mihamarabb orvoslásra kerülhessen.

Minden más esetben a magyarországi jogi szabályozás az irányadó, melynek felügyeletét a Somogy Megyei Igazságügyi Hivatal gyakorolja.